Den lilla studion med det stora hjärtat

Vi kickstartar höstterminen!

Gratis Yoga 26-31 Augusti 2024

Vi kickstartar terminen med gratis yogapass . Ta chansen att prova på våra olika klasser och hitta dina favoriter. Detta är även ett perfekt tillfälle att introducera vänner och familj till yoga och vår gemenskap på Yogashala.

Platserna är populära och förbokning begränsas till 2 klasser/person  därefter kan du boka fler lediga platser 2-3 timmar före start. Drop-In utan bokning 15 minuter före start i mån av lediga platser. Notera att vi har ingen överbokning på platserna så var snäll  att avboka ifall du får förhinder. 

Höstens Schema/ Boka

Erbjudande Yogakort

  • Terminskort  eller 6 månader – Få en goodiebag värde 210 kr 
    Terminskort – Pris 2 400 kr (65+  2 160 kr), 6 månader – Pris 3 500 kr
    Som tack för att du väljer oss får du en goodiebag värd 210 kr som innehåller några överraskningar för att förgylla din yogaupplevelse.
    Köp kortet online, välkommen att hämta din goodiebag i studion fram till 15 september. 
  • Autogiro – September GRATIS värde 580 kr + Goodiebag värde 210 kr  
    Autogiro pris 580 kr/månad, erbjudandet har 6 månaders bindningstid och 2 månaders uppsägningstid.
    Registrera autogiro online, välkommen att hämta din goodiebag i studion fram till 15 september. 
  • Årskort – 12 månader yoga + 1 gratis Gongbad 250 kr + Goodiebag  värde 210 kr
    6 250 kr – få 1 gratis Gongbad (värde 250 kr) + en goodiebag värd 210 kr. Välj valfritt gongbad under kortets giltighetstid. Köp kortet online, värdechecken till gongbadet får du i din goodiebag som du kan hämta i studion fram till 15 september.  Redan nu ligger höstens första gongbad ute läs mer här
  • 10-klipp – få 11
    Köp ett 10-klippkort för 1 800 kr (65+ pris: 1 620 kr) och få ett extra klipp – totalt 11 pass!
    Kortet är giltigt 6 månader från inköpsdatum.
  • NYogis – Endast 395 kr

    Kom igång med yoga till ett oslagbart pris! För 395 kr får du yoga så mycket du vill under 1 månad. Erbjudandet kan köpas en gång per person och gäller endast för nya kunder eller tidigare kunder som inte haft ett aktivt yogakort hos oss efter augusti 2023

Alla erbjudanden på yogakort kan köpas online 26-31 Augusti 2024

Köp kort här 65+ köp här

Erbjudande i vår butik

Passa på att handla i vår butik till specialpris! Butiken är öppen 20 minuter före och efter alla pass du behöver inte ha bokat pass för att komma in och handla.

  • YogiTea – 2 för 100 kr (ord. pris 110 kr)

    Jag har laddat upp med hela 32 sorter av YogiTea, passa på att bunkra inför hösten. YogiTea har supergoda ört- och växtbaserade teblandningar som bygger på ayurvediska recept. Många är koffeinfria, alla är 100 % ekologiska.  Visdomar på varje tepåse och en yogaövning på varje förpackning

  • Ögonkudde med lavendel i Linnetyg eller Sammet – 185 kr (ord. pris 200 kr)
    En ögonkudde med lavendel erbjuder en stunds avkoppling och ro. Fylld med naturligt torkad lavendel som sprider en lugnande doft, hjälper den dig att slappna av och minska stress. Finns i mjukt linnetyg eller lyxig sammet, och kommer i flera olika färger. Den går utmärkt att värma i micron eller kyla i frysen Perfekt för egenvård eller som en omtänksam gåva.
    Saknar du din färg? Beställ gärna,  färgprover finns i studion.

  • NYHET! Boho-Armband med budskap till själ & hjärta – 190 kr (ord. pris 220 kr)
    Vävda boho-armband med broderad tex – mer än bara ett smycke, det är en daglig påminnelse för hjärta och själ. Jag har bara tagit hem 1 exemplar av varje. Armbanden har olika budskap som sprider kärlek, positiva vibbar och bra karma. Perfekt för dig som älskar att uttrycka din personlighet och omge dig med inspiration. Bär det själv eller ge bort som en omtänksam present till någon speciell. Fyll din dag med bra energi och låt detta armband bli en del av din livsstil!
  • NYHET ! Worrydoll – Köp 2 för 100 kr (ord. pris 120 kr)
    Det finns en sägen från Guatemalas berg om att dela din oro med en liten speciell docka. Berätta för dockan vad du oroar dig för innan du somnar, placera den sedan under din kudde eller madrass. Medan du sover kommer den lilla dockan att hjälpa dig att bli av med din oro eller så kan du låta den följa med i fickan som ett stöd när du möter utmaningar i vardagen.

Vi ser fram emot att träffa dig på mattan och att tillsammans skapa en härlig start på yogahösten. Glöm inte att berätta för dina vänner om våra gratispass och erbjudanden – ju fler desto roligare!

Varmt välkommen till vår studio!

Höstens lärare
Ulrica, Anita och Sandra